Home » Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Wij van Mijncreditcardvergelijken.nl zijn een onderdeel van Liondeals en Martix BV. Wij helpen dagelijks duizenden mensen met het vinden van een besparing, aanbieding of gratis artikelen. Zo willen wij meer transparantie bieden op het internet. Door het grote aanbod creditcards kunnen mensen al snel de weg kwijt raken. Wij helpen juist die mensen om weer op het rechte pad te komen. Zo vergelijken wij eenvoudig de verschillende creditcards op prijs, voorwaarden, bestedingslimiet en andere relevante punten. Dit doen wij zodat jij een beter inzicht krijgt in de mogelijke kosten van een creditcard.

Het doel van deze site

Zoals wij hierboven al hebben vermeld willen wij meer transparantie op het internet brengen. Door gebruik te maken van deze website krijg je in slechts enkele minuten een goed beeld van het aantal creditcard, wat de voorwaarden zijn en waar je ze kunt aanvragen.

Zo werkt het

Wij hebben de verschillende aanbieders voor je vergelijken op prijs en voorwaarden en hebben onze resultaten zo overzichtelijk mogelijk voor je gepresenteerd. In slechts enkele minuten kan je zien wat voor jou een geschikte creditcard is. Wij zijn zelf 100% onafhankelijk en presenteren alle creditcards op basis van de informatie die aan ons is gegeven. Je sluit daarom nooit een creditcard af via onze website, maar wij versturen je door naar de aanbieder. Wij werken enkel samen met betrouwbare partners, dus je het gebruik van deze site is volledig veilig.

Wij zijn er om:
Je bewust te laten worden van de kosten
Jouw leven makkelijker te maken door te vergelijken
Jouw tijd en geld te besparen door te vergelijken
Je inzicht te geven over de mogelijkheden en aanbod
Vergelijk en aanvragen →