Home » Prepaid

Prepaid Creditcards vergelijken

 
Wil je een prepaid creditcard vergelijken of aanvragen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vergelijken alle prepaid creditcards voor je. Zo kan je eenvoudig kiezen tussen de verschillende aanbieders op basis van prijs en voorwaarden. Helaas is het aanbod beperkt, maar dat maakt de keuze wel makkelijker! Vergelijk, kies en vraag je prepaid creditcard aan in slechts 5 minuten.
 
 
Geen BKR-toesting
Geen bewijs van inkomen
Bepaal zelf het limiet
 

Mastercard Classic

Inclusief €5,- cadeau

n26-debit-mastercard

N26 Debit Mastercard

Geen jaarlijkse bijdrage!

viabuy-prepaid-vergelijken

VIABUY

Kaart wordt binnen 24 uur verstuurd

Mis je een prepaid creditcard?


Wat is een prepaid creditcard?

Een prepaid creditcard is net als een normale creditcard, maar dan zonder bestedingslimiet en aankoopverzekering. Je moet de kaart zelf opwaarderen met een bedrag naar keuze. Je beslist dus zelf hoeveel je op jouw prepaid creditcard zet. Je kunt het eenvoudig vergelijken met een OV-chipkaart. Je zet geld op je creditcard om het vervolgens te gebruiken.

De kosten van een prepaid creditcard

De jaarlijkse kosten van een prepaid creditcard zijn een stuk lager, dan bij een normale creditcard. Bij N26 Debit betaal je zelfs helemaal niets! Echter maak je wel oplaadkosten. Dit kan een percentage zijn of een vast bedrag per opwaardering. Als je dus van plan om je creditcard veel te gebruiken, dan is het verstandiger om een normale creditcard aan te vragen. Je moet dan natuurlijk wel aan de voorwaarden voldoen.

Het aanbod van prepaid creditcard

Zoals je hierboven kunt zien is het aanbod een stuk minder, dan bij een normale creditcards. Je hebt dus een stuk minder keus om een prepaid creditcard aan te vragen. Dat is gelukkig niet erg, want de verschillen zijn ook minimaal. Houd alleen even goed rekening met de bijkomende kosten voor het wisselen in vreemde valuta of voor het opwaarderen van de creditcard. Maakt het kiezen van een prepaid creditcard alleen maar eenvoudiger.

Voordelen van een Prepaid Creditcard

Vind je het fijner om zelf je bestedingslimiet in de hand te hebben? Dan kan je altijd kiezen voor een prepaid creditcard. Je profiteert dan nog steeds van bijna alle voordelen van een traditionele creditcard, maar je bepaalt zelf de tegoed op je pas. Via IDEAL kan je geld op je prepaid creditcard zetten zodat je nooit in debit beland. Verder kent een prepaid creditcard nog een aantal voordelen, dus lees snel verder!

Controle over je uitgaven

Het grootste voordeel van een prepaid creditcard is natuurlijk dat je controle hebt over je uitgeven. Je kan namelijk niet meer uitgeven dat wat je hebt. Zo kan je nooit de fout in gaan bij een te grote uitgave.

Geen rente bij een prepaid creditcard

Aangezien je het geld van te voren op je creditcard zet betaal je dus nooit rente. Het enige wat je betaald zijn de jaarlijkse kosten voor het gebruiken van de kaart en eventuele oplaadkosten.

Geen BKR-toetsing

Heb je een schuld? Dan kan je alsnog een prepaid creditcard aanvragen. Bij een prepaid creditcard wordt er namelijk geen BKR-toetsing gedaan. Zo kan iedereen altijd een creditcard aanvragen.

Geen bewijs van inkomen

Bij een normale creditcard moet je een minimumbedrag per jaar verdienen. Bij een prepaid creditcard is dit niet het geval. Je kan altijd een creditcard aanvragen, ongeacht de hoogte van het bedrag.

Bepaal zelf het limiet

Wil je €500 of €2000 op je creditcard zetten? Bij een prepaid creditcard heb je het volledig in eigen handen. Dat terwijl een standaard creditcard wordt begrensd tot €2500 kan je met een prepaid creditcard je limiet zelf bepalen.

Geen aankoopverzekering

Bij een prepaid creditcard ontvang je echter geen aankoopverzekering. Je bestelling is dus niet verzekerd tegen diefstal of schade. Enkel de Mastercard Classic prepaid creditcard hanteert een aankoopverzekering.

Vergelijk en aanvragen →