Home » Zakelijk

Zakelijke Creditcards vergelijken

 
Wil je graag een zakelijke creditcard aanvragen? Dan moet je bedrijf minimaal 1 jaar bestaan. Hieronder vind je een overzicht van alle aanbieders met een zakelijke creditcard met bijbehorende kosten en voorwaarden. Het is ook mogelijk een zakelijke creditcard bij je bank aan te vragen.
 
mastercard-business

Mastercard Business

Eerste jaar GRATIS
Krijg €25 cadeau
Minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK

visa-world-card-business

Visa World Card Business

Tot 25 creditcards
Invullen kan in 5 minuten
Minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK

american-express-business-green

American Express Business Green Card

Eerste jaar GRATIS
Inclusief 12.000 Membership Rewards
Minimum bruto inkomen van €23.000
Minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK

visa-world-card-business-gold

Visa World Card Business Gold

Eerste jaar GRATIS
Krijg €25 cadeau
Minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK
mastercard-corporate

Mastercard Corporate

Eerste jaar GRATIS
Krijg €25 cadeau
Minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK

american-express-business-gold

American Express Business Gold Card

Eerste jaar GRATIS
Inclusief 25.000 Membership Rewards
Minimum bruto inkomen van €36.000
Minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK


Mis je een zakelijke creditcard?


Zakelijke creditcard aanvragen

Als je een eigen bedrijf hebt of in het MKB zit, dan kan een creditcard erg handig zijn. Je kan dan alle betalingen verrichten met één pas en aan het eind van de maand krijg je een handig overzicht die de boekhouder kan gebruiken. Wil jij graag een zakelijke creditcard aanvragen? Dan vind je hierboven ons aanbod zakelijke creditcard. Wij vergelijken de kosten, de bestedingslimiet en je aankoopverzekering tussen de creditcard.

Waarom een zakelijke creditcard?

Een zakelijke creditcard is super handig, maar waarom is dit? Je gebruikt je creditcard eenvoudig om je vliegtickets te bestellen, maar ook om je Adwords en Facebook advertenties te betalen. Tegenwoordig worden bedrijven massaal om een creditcard gevraagd voor het verrichten van zakelijke diensten. Zeker als je op internationaal niveau werkt.

Zakelijk en privé gescheiden

Nog een belangrijke reden van een zakelijke creditcard is dat je onderscheid kunt maken van je privé en zakelijke inkopen/betalingen. Zeker als je bij dezelfde winkel iets koopt kan je eenvoudiger een onscheid maken voor bijvoorbeeld de boekhouding en belastingaangifte. Een overzichtelijke boekhouding is namelijk van groot belang.

Creditcard voor werknemers

Ook voor het MKB is een zakelijke creditcard enorm handig. Aankopen kunnen namelijk eenvoudig met de creditcard gedaan worden in plaats van dat je dit zelf moet voorschieten. Je hoeft dan niet steeds geld voor te schieten.

Aankoopverzekering voor de zaak

Als bedrijf doe je vaak grote aankopen en je wilt dan geen onnodig risico lopen. Met een zakelijke creditcard ontvang je altijd een aankoopverzekering. Je aankopen zijn dan verzekerd tegen diefstal, schade en verlies. Zeker als startende ondernemer een must-have. Dit kan je een hoop geld schelen.

Geen extra kosten

Het fijne van een zakelijke creditcard is dat de kosten van de kaart aftrekbaar zijn voor de belasting. Je kan zelfs kiezen wanneer de kosten van de rekening worden afgeschreven. Je moet immers de kosten van de afgelopen maand wel terugbetalen. Doe je dit op tijd? Dan maak je geen extra kosten. Dus eigenlijk is een creditcard helemaal niet duur!

Vergelijk en aanvragen →